☀️ Ferietid! 🌤️ Lagervarer sendes ved anledning, øvrige produseres og sendes etter 12. august.

Hvem er Måsegg Studio

Måsegg Studio (orgnr. 988 235 253 MVA) er et enkeltmannsforetak drevet av Rune Martin Andersen. Jeg designer, produserer og selger 3D-printede deler.

Måsegg Studio drives som fra hjemmekontor på kveldstid og helg, og har derfor ingen fysisk butikk du kan besøke. Normalt sendes bestillinger pr post, men om du bor i området kan de også hentes i Tyriveien 4 etter spesifikk avtale. Ta isåfall kontakt på forhånd.

Leveringstid

Varene som er listet i nettbutikken har jeg som regel lagerført, og bestillinger sendes normalt samme eller neste dag. Noen variasjoner av produkter produseres på forespørsel og kan ha 2-3 dagers leveringstid. Dette vil være opplyst på produktets informasjonsside.

Kontakt

Jeg besvarer Facebook-meldinger, SMS og e-post så snart jeg kan. Telefonsamtaler besvares bare unntaksvis, da jeg har en vanlig dagjobb og familieforpliktelser. Foretrekker derfor skriftlig asynkron kommunikasjon.

Ta kontakt (helst skriftlig) hvis du lurer på noe, så hjelper jeg deg så godt jeg kan.

Custom-arbeid

Tiden rekker dessverre ikke til for å gjøre særlig mye designarbeid utover de modellene som ligger i butikken. Men det er lov å spørre. Hvis jeg ser at flere spør etter det samme, kan den hende jeg utvider sortimentet.

Mindre endringer på modellene vurderes pr forespørsel.

.stl-filer selges for øyeblikket ikke.